Divat

Gelencsér Timi őszi divattippjei

2019.10.23. I 10:07
Az ősz beköszöntével előkerülnek a melegebb ruhák, kötött pulcsik, farmer- és bőrkabátok, valamint a csizmák is. Gelencsér Timinek ebben az időszakban például a különböző színű és fazonú kabátok számítanak Jolly Jokernek. 
Imádom az őszt! Ez tipikusan az az időjárás, amikor már hűl a levegő de még süt a nap (már ha nem egy esős őszt fogunk ki), és ez öltözködés szempontjából sok lehetőséget ad. 

Ilyenkor előkerülnek a farmer- és bőrdzsekik, illetve a kötött holmik, amelyeknek nagy rajongója vagyok. Szinte minden árnyalatból van bőrdzsekim, mindenféle hosszban. Ez nekem egy Jolly Jokerg ruhadarab, mert ha nem találok valami szép pólót vagy trikót, akkor csak felveszek valami egyszínűt és rá a dzsekit, ami feldobja az egyszerű póló+nadrág megjelenésem.
 
A másik nagy kedvencem a kötött pulcsi. Imádom a magas garbós, laza, kényelmes darabokat. Az alapszínek megtalálhatók a szekrényemben, de emellett nagyon szeretem az “ősz színű” kardigánokat; sárga, narancssárga, bordó, barna. A kérdés az, hogy elegáns, vagy vagány megjelenést szeretnénk magunknak. Ez függ az adott pulcsi színétől, hosszától és fazonjától is.
 
Utoljára, de nem utolsó sorban, én ősszel előszeretettel húzok csizmát. Akár combcsizma, akár bokacsizmáról legyen szó (vagy esőben gumicsizma) szerintem nagyon laza lesz tőle a megjelenésünk. 
 
Kiegészítőnek mindig elkél egy napszemüveg, egy stílusos kalap vagy akár egy színes sál is feldobhatja az egyszínű szettünket.
 
Ha kényelem vagy elegancia között kellene válasszak, azt mondanám 50-50%. Ahol elegánsan kell megjelennem annak mindig eleget teszek, de a rohangálós hétköznapokon inkább a kényelem jellemző rám.

Gelencsér Timi írása