Talkshow

Joshi Bharat a nagymamák Brad Pittje - Nyugi! Köztünk marad...

2019.10.22. I 23:15
A Nyugi! Köztünk marad... hétfői adásának vendége volt az edzőtermek és a koncertek királynője, Dér Heni, a titkok és az érzelmek mindentudója, Joshi Bharat és a zene, valamint a színházi világ bombázója, Sári Évi. Az adásból kiderül miért Joshi Bharat a nagymamák Brad Pittje, de az is, hogyan és miért ragadt Dér Heni fülébe egy szotyi.
Az első kérdésnél teljes volt az összhang, ugyanis a vendégek úgy vélekedtek, az a legjobb, ha nem reagálnak a rajongóik szexuális ajánlataira. Dér Heni hozzátette, eleinte még válaszolt, azonban ez csak olaj a tűzre, napi szinten kap ilyen jellegű üzeneteket, fotókat. 
Joshi Bharat pedig lánya szerint a nagymamák Brad Pittje, ugyanis ő csak idősebb hölgyektől kapott üzeneteket. 
Egy következő kérdés kapcsán Joshi Bharat őszintén beszélt arról, bánja, hogy nem mutatta ki édesanyjának, mennyire szereti. Úgy érzi ez az, amit elszalasztott az életében és nagyon bánja. 
A személyes kérdésekből kiderült, Dér Heninek közgazdász és politológus végzettsége van, azonban mindig is szeretett volna pszichológus lenni. Az énekesnő gyerekkorából is megosztott egy vicces történetet, amikor is egy szotyi ragadt a fülébe. Azt is elmesélte, hogy édesanyja először porszívóval akarta kiszedni belőle, de mivel ez nem oldotta meg a problémát, ki kellett mosni Heni fülét. 
Joshi Bharat megosztotta, hogy ő eddig egyszer volt orvosnál. Úgy érzi, hogy az ő szervezete rendesen működik és tud magára vigyázni. Az is kiderült róla, hogy első munkája egy indiai bankban volt, ahol pénztárosként dolgozott. De azzal is meglepte játékostársait, hogy Tarot kártyából jósol.

Sári Évi elmondta, Bonanza Banzai plakátokkal volt tele a szobája fala, hostessként volt Talmácsi Gábor esernyőtartója egy versenyen. De arról is beszélt, hogy milyen volt a Queen együttes tagjai előtt énekelni.