Talkshow

Hogyan dolgozzuk fel a válást? – Női titkok Várkonyi Andinál

2019.10.21. I 13:42
A Női titkok Várkonyi Andinál első epizódjában Mádai Viven, Dér Heni és Hódi Pamela arról beszélgettek, hogyan lehet átvészelni egy válást vagy éppen szakítást. Mindannyian őszintén meséltek életük ezen szakaszáról is. Várkonyi Andrea most először beszélt nyilvánosan a válásáról. 
Mádai Vivien szerint a társadalom sokkal inkább elítéli a nőket egy válás után. Viszont, az elvált férfiakat támogatják, megértik őket és jó szerencsét kívánnak a továbbiakban.

Felmerült az a kérdés is, hogy kinek nehezebb a válás. Annak, aki kimondja, vagy annak, aki elszenvedi? A vendégek szerint mind a kettő egyformán nehéz helyzet. Azonban talán az az út a legnehezebb, amíg elérsz odáig, hogy kimondd – értettek egyet mindannyian. 

Várkonyi Andi elmondta, ő a krízis feldolgozásának minden lépésen átment, sőt egyes folyamatokat már a kapcsolatuk végén átélt. Tudta, hogy jó döntés hozott, de azért néha mégis elgondolkodott. 
Dér Heni mesélt arról, hogy első egyedül töltött karácsonyát nehezen viselte. Mádai Vivi és Várkonyi Andi azonban egyetértettek abban, hogy a kis apróságok, a közös emlékek sokkal jobban hiányoznak egy szakítás után. 
Az adás utolsó részében csatlakott a hölgykoszorúhoz Pamela vőlegénye, a labdarúgó, Tóth Bence. Elmondta sok türelem kellett ahhoz, hogy rendesen működhessen közöttük a kapcsolat. Kiemelte, meg kellett tanítani Pamelát szeretni, ugyanis sok sérüléssel érkezett előző kapcsolatából. 

Pamela mesélt arról is, hogy mennyire nehéz volt kimondani azt, hogy „szeretlek”. Innen jött közös becenevük, a „Szercsó” is. 
Női titkok Várkonyi Andinál minden vasárnap 22:00-tól!