Talkshow

A szerelem, a párkapcsolat kortalan – Nyugi! Köztünk marad…

2019.10.21. I 23:00
Pikáns kérdésekből és megdöbbentő válaszokból most sem volt hiány. Szulák Andrea vendégei Mádai Vivien, Marton Adrienn és Pintér Tibor voltak. A Nyugi! Köztünk marad… adásában szó esett szexuális szokásokról, felnőtt filmekről, korkülönbségről, de arról is, milyen lehet az anyósunkkal együtt élni.
Arra a kérdésre, hogy zavarna-e, ha a párod felnőtt filmeket néz, a női vendégek úgy vélekedtek, ez a férfi magánügye. Azonban Pintér Tibort zavarná, ha párja ilyeneket nézne.
A témánál maradva újabb pikáns kérdést kaptak a vendégek. „Van-e olyan hely, ahol szívesen kipróbálnának egy szerelmi légyottot?”  Marton Adrit és Mádai Vivit zavarba ejtette a kérdés ugyanis nem szoktak erről nyilvánosan beszélni. Utóbbi hozzátette, nőként talán nehezebb is erről nyilvánosan nyilatkozni.  Pintér Tibor azonban kijelentette: szívesen kipróbálná lóháton. 
Abban viszont mindhárman egyetértettek, hogy nem számít a korkülönbség egy párkapcsolatban. Marton Adrienn férje, Edvin Marton között 12 év van.

Pintér Tibor szerinte,  
a szerelem, a párkapcsolat kortalan. 

Hozzátette, ez egy nagy tanulás, mindketten okulhatnak egymástól. Mádai Vivi kiegészítette, 

valaki személyiségébe szeretünk bele és nem a korába. 

Egy következő téma kapcsán arról beszélgettek vendégeink, hogy mit szólnának, ha anyósuk beköltözne hozzájuk. A jó anyós-meny viszony alappillére a távolság – véli Mádai Vivi. Marton Adri is azt választotta, hogy ha muszáj egy időre befogadná. Azonban szerinte, ha velük élne az anyósa, alárendelt szerepben lenne. Tisztelettudó lenne, hiszen egy idősebb hölgyről van szó, aki ezáltal manipulálni tudná a család mindennapjait. 

Pintér Tibor pedig arról vallott, anyósáék nem fogadják őt el. 
A személyes kérdéseknél kiderült Tenya szerint izom, romantika és ló nélkül nincs férfi.

Mádai Vivi elmondta, a kígyóktól retteg a legjobban. De azt is elmesélte, hogyan ment bele a pillanatragasztó a szemébe.