Talkshow

Varga Viktor: Magamnak nem kívánok senkit, csak Gigit

2019.10.18. I 23:00
A Nyugi! Köztünk marad… vendége volt a manipuláció és az illúziók nagy mestere, Danny Blue, a világ talán egyik legjobb hangú énekesnője, Radics Gigi és a mindig megbotránkoztató, de nagyon szerethető Varga Viktor. 
A második kérdésnél teljes volt az összhang, mindhármójuk számára az lenne a legkellemetlenebb egy élő TV-műsorban, ha kifogna rajtuk egy műveltségi kérdés. 

A jövőjükkel kapcsolatban Danny Blue arra lenne kíváncsi, hogy megtalálja-e az igazit, Gigi és Viktor viszont arra, milyen karriert futnak majd be. 

Arra, hogy létezik-e tökéletes partner, a lehetséges válaszok közül egyet sem tudott kiválasztani Varga Viktor. Ugyanis szerinte minden partner tökéletes, mert az adott életszakaszban mindenki az. Kifejtette: ő nem keresi, mert van. Nem kell keresni, mert az élet mindig azt adja, akire éppen szükségünk van. 

Ezzel szemben Danny Blue reméli, Radics Gigi szerint viszont nem létezik az igazi. 

Ahhoz, hogy újra teljes összhangban legyenek a vendégeink, nem kellett sokat várnunk. Arra a kérdésre, hogy mit csinálnak, ha megtudják a párjuk megcsalja őket, egyértelműen azt válaszoltak: Azonnal szakítanak. Danny kifejtette, habár nem volt ott a válaszok között, ő adna egy esélyt a magyarázatra. 

A személyes kérdéseknél a legnagyobb meglepetést az okozta, hogy Varga Viktor operaénekesként végzett.
Nyugi! Köztünk marad... minden hétköznap 22:00-kor!