Talkshow

Tóth Andi pucér fotókat kap, de mi köze ehhez Szabó Ádámnak? – Nyugi! Köztünk marad…

2019.10.18. I 23:00
A Nyugi! Köztünk marad… legutóbbi adásában Szulák Andrea Tóth Andi énekesnőt, Peller Anna férjét, a műsorvezető Lukács Mikit és Aranyos Péter humoristát látta vendégül.
Szulák az első kérdésnél sem kegyelmezett, arra volt kíváncsi, mit csinálnak a sztárok, ha egy rajongó pikáns üzenetet ír nekik. Tóth Andi bevallotta, hogy gyakran kap pucér képeket, amiken bizonyos testrészek szerepelnek, és meg is mutatja őket párjának, Szabó Ádámnak. A beszélgetés hirtelen irányt váltott, és arról is szó esett, hogy Andi és Mikiék is kaptak már olyan üzenetet, amiben egy rosszakarójuk a halálukat kívánta. Aranyosi Péter válasza szerencsére oldotta a hangulatot, ő társaival ellentétben szívesen találkozik a számára szimpatikus rajongókkal, de ennek általában az a vége, hogy szakállas középkorú férfiakkal áll le sörözni.
Beszélgettek még a plasztikai műtétekről, a tetoválásokról és a gyereknevelésről, majd egy fogós kérdés következett. „Megtudod, hogy a legjobb barátodat megcsalja a párja. Elmondod neki?” A fiúk nem másznának bele más magánéletébe, és ahogy Miki fogalmaz: „A rossz hír hozóját különben is lelövik”. Tóth Andi viszont gondolkodás nélkül kitálalna a megcsalt barátjának.

A személyes kérdések is tartogattak izgalmakat. Szulák Andi őszintén meglepődött azon, hogy az énekesnő életében párja okozza a legtöbb bosszúságot:

Mi borzasztóan sokat veszekszünk, tehát nagyon sok bosszúságot hoz, de egyébként kétszer annyi boldogságot, szóval ezzel én teljesen meg vagyok elégedve

– magyarázta Andi, aki odáig van párjáért.

Lukács Mikiről talán sokan nem tudták, hogy korábban gyártásvezetőként dolgozott egy rádiónál, arra viszont mindenki számított, hogy a póz, amiben feleségével alszanak, a klasszikus kiskifli-nagykifli. Aranyosi Péterről azt gondolták társai, hogy az édesanyja szakácsot szeretett volna faragni belőle, valójában viszont nőgyógyásznak szánta fiát. – Azóta is a mammográfia lelkes híve vagyok! – tette hozzá a humorista.

Nyugi! Köztünk marad... minden hétköznap 22:00-kor!