Talkshow

Meztelenkedés, féltékenykedés és meglepő titkok – kitálaltak Szulák Andi vendégei

2019.10.17. I 13:59
A Nyugi! Köztünk marad… harmadik adásában Szulák Andrea mindenki Gézájával, Németh Kristóffal, a Life TV műsorvezetőjével, Várkonyi Andival és az EDDA frontemberével, Pataky Attilával evezett izgalmas vizekre. 

Gyerekneveléssel kapcsolatos kérdésekkel indult a műsor, kiderült, hogy Várkonyi Andi szerint „egy gyereknek kötelessége nem szeretni az ember új párját.” Szulák Andinak több sem kellett, rá is kérdezett, hogy van-e most valakije Várkonyinak. A műsorvezető elárulta, hogy jelenleg szingli, és már kinőtt abból, hogy mindenáron akarjon egy kapcsolatot.

A második kérdés tovább fokozta a hangulatot, Szulák arra volt kíváncsi, szabad-e a gyerek előtt meztelenkedni a vendégei szerint. A hármas teljes egyetértésben azt válaszolta, hogy nincs takargatni valója a gyereke előtt. Az viszont már nem mindegyiküknek tetszene, ha egy rajongójuk napozás közben lencsevégre kapná őket: Várkonyi Andi garantáltan nem hagyná annyiban a dolgot. Pataky Attila bevallotta, hogy ő bizony meztelenül napozik, a kíváncsiskodóknak pedig csak annyit üzen, hogy óriási meglepetésben lenne része annak, aki meglátná!
A személyes kérdések is tartogattak meglepetéseket. Németh Kristóf elmesélte, hogy az egyik szomszédja egyszer rátámadt egy bokszerrel. A sérüléseit orrplasztikával hozták helyre az orvosok. 

Várkonyi Andiról kiderült, hogy babettával kémkedett az egyik exe után, Pataky Attiláról pedig megtudhattuk, hogy biliárdasztalt és vízágyat nem tart otthon, de egy trón  azért akad a lakásában.

Nyugi! Köztünk marad... minden hétköznap 22:00-tól!