Spiritualitás

Szabó Győző: Ez a generáció maga ellen játszik

2019.10.14. I 07:00
Olyan lelkeket hívunk vendégségbe, akik a saját életükről mesélnek nekünk és közben bemutatják spirituális módszerüket is. A Life TV új műsorában a Spiritben Zalatnai Brigitta vendégei Kerekes Andrea Hellinger féle családállító terapeuta és Szabó Győző színész voltak.
Erős voltam és kijöttem, mert azt is elismertem, hogy rám is a halál vár. A függőség periódusa annyira durva volt, hogy ez is benne volt a pakliban – vallott függőségéről a színész.
A lelkiismeretemmel már megvívtam a harcot, akkor is. Az, hogy az ember kiírja magából, az is egy terápia – utalt a könyvére.
Szabó Győző arról is mesélt, Misi fia az, aki nagyon hasonlít rá. Sokszor úgy érzi, mintha saját magával harcolna. Öntudatára ébredt, szárnyal a lelke és nehéz vele most.
Jövőbeli tervei kapcsán beszélt készülő filmjéről is:
„Az, hogy a könyvemből a Toxikomából film készül, ez egy nagyon nagy dolog. Ezt végig vinni producerként, az, hogy ez a moziba is bekerüljön, úgy ez a sztori itt véget ér majd.”
Mindig küzdeni kell, legyen célunk, életképünk. A mai fiatalságon is nagyon durván azt érzem, egyedül vannak, nem tudják miről szól az élet, nincsenek felkészülve, céltalanok. ÉS minden csak nagyon rövidtávon működik. Ez a generáció a különböző technikai vívmányokkal saját maga ellen játszik – magyarázta a színész.
Hozzátette: a mai fiatalok már az sem tudják mi az a lélek.