Talkshow

Nyugi! Köztünk marad…

2019.10.14. I 07:00
A Life TV vadonatúj műsorában pikáns kérdésekre megdöbbentő válaszokat vár Szulák Andrea. A vendégek mindegy mit válaszolnak, mert, Nyugi! Köztünk marad… Az első adás vendégei: Csonka András, Cseke Katinka és Kovácsovics Fruzsina.
A vendégeknek minden kérdésnél 5 másodpercük lesz arra, hogy válasszanak A, B vagy C válasz közül.
Már az első kérdés kapcsán kifejtették különböző álláspontjaikat a szereplők, Csonka András inkább ferdít egy kicsit, ha nincs kedve elmenne egy találkozóra, Cseke Katinka viszont mindig őszintének vallja magát, sőt. A színésznő ezt tartja a legrosszabb tulajdonságának, hogy állandó őszinte. Tudja, hogy nem ez a jó taktika, de egyszerűen kijön belőle. Hozzátette, túlzott őszinteségéből csak konfliktusa volt eddig.
Az a kérdés, hogy ki, mit tesz, ha otthon hagyja a telefonját megosztotta a társaságot, mind a három más opciót választottak. Csonka András, legyen bárhol, visszafordul érte. Napi 6-7 órát tölt telefonjával, ami szerinte is elképesztő, de egyszerűen függ tőle.
Kovácsovics Fruzsina hozzátette, olyan világban élünk, ahol az emberek mintha félnének attól, hogy egyedül maradnak gondolataikkal, ezért inkább nyomkodják a telefonjukat.
Az, hogy mi számít megcsalásnak szintén megosztó téma volt. Csonka Andrásban pedig egy újabb kérdést vetett fel, hogy egyáltalán megbocsájtható-e a megcsalás? Szulák Andrea és női vendégei egyetértettek abban, hogy igen.
Az általános kérdések után egymásra vonatkozóan kellett választaniuk, ki mennyire ismeri a másikat vagy tippel jól.
Csonka András elmesélte miért változtatta meg a nevét Endréről, azt is, hogy mesterlövész volt. De az is kiderült, hogy Tollpihének becézi Szulák Andreát.
Cseke Katinkáról kiderült, hogy vörös haja miatt csúfolták gyerekkorában. Vallott főiskolai szerelméről, Pindroch Csabáról is. Valamint arról, hogy melyik a legkellemetlenebb színházi élménye.
Kovácsovics Fruzsi öklendezik, ha pókot lát. Egy sulibuliból egyszer az ablakon át távozott, mert nem lehetett volna ott és észrevették. De arról is mesélt, hogy testvérei táposnak csúfolták.
Nyugi! Köztünk marad... minden hétköznap 22:00-tól a Life TV-n!